Published On: 30 Gusht, 2016

Të paditen për tradhti dhe mashtrim, Hashim Thaçi, Isa Mustafa e Murat Meha

 

Opozita dhe të gjithë ata shqiptarë që përfaqësojnë kauzën për mbrojtjen e tërësisë tokësore të Kosovës, duhet që urgjentisht ta çojnë në gjykatë çështjen e Komisionit shtetëror për Demarkacion dhe po ashtu ta padisin Presidentin Thaçi, për nënshkrimin e marrëveshje të dëmshme, pa studimin e çështjes, dhe Kryeministrin Isa Mustafa për mbështetjen me passion dhe me forcë të dhënies së territorit të Kosovës.
Kjo është tradhti kombëtare, ky është një nga dëmet më të mëdha për vendin, në historinë e re të Kosovës, territorit dhe shtetit dardan, me traditë prej katër mijë vjetësh, atëherë kur nuk kishte fare civilizim në perëndim.
Komisioni Shtetëror për demarkacion në vazhdimësi ka argumanetuar se ishte jo professional, qëllim keq ndaj vendit dhe kundër interesit për ruajtjen e tërësisë territorial të Kosovës.
Ky Komision ka përjashtuar të gjitha faktet, që ishin në kundrështim me vendimarrjen e tij, pra faktet që do të duhej të ishin pjesë e lëndës për shqyrtimin dhe vendosjen e demarkimit të kufirit me Malin e Zi. Me këtë ka konsumuar veprën penale të mashtrimit, dhe shtrembërimit të realitetit.
Ky Komision në javët e fundit vazhdimisht ka nxjerrë dokumente zyrtare, me çka ka dëshmuar se ishte jo rofesional, jo etik, dhe joserioz, sepse ka shmangur dokumentacionin zyrtar.
Pra, ky Komision ka vepruar në bazë të urdhërave politike, në bazë të urdhrave politike të marra nga Hashim Thaçi drejtpërdrejt dhe indirect nga njerëz të tij.
Hashim Thaçi ka kryer veprën penale të tradhtisë kombëtare sepse ka nënshkruar marrëveshjen për demarkacionin me Malin e Zi, duke përcaktuar kufirin, siç e ofron tani Komisioni shtetëror për demarkacion. Pra, ai ka nënshkruar marrëveshje para se të ekzistonte një vizë zyrtare e kufirit, dhe duke vendosur në dëm të Kosovës.
Është më se e rëndësishme që një proces gjyqësor të zbuloj motivin e këtij vendimi të tij.
Isa Mustafa në vazhdimësi është duke kryer vepra penale duke e përkrahur në mënyrë arbitrare punën e Komisionit edhe pse ishte i informuar tërë kohën, që Komisioni Shtetëror kishte shmangur të gjitha dokumentacionet zyrtare dhe të vetmet, pasi Kosova nuk ka pasur të sajat, që shprehimisht përcaktojnë se pikat kufitare si Çakorri, Kulla, Zhlebi dhe të tjera janë pjesë e Kosovës.
Edhe Isa Mustafa duhet të ndiqet penalisht sepse ka përkrahur me pasion dhe forcë, procesin e vendimet antishqiptare.
Këto padi duhet të bëhen që tani, veçanërisht është e rëndëishme para vendosjes për demarkacionin. Nëse sot nuk ka drejtësi, ashtu siç nuk ka, padit duhet të mbesin dhe të shqyrtohen pas rënies së kësaj kaste politike antishqiptare dhe të kriminalizuar. SHQIPTARI.EU

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...