Published On: 30 Shtator, 2016

Të ngrihemi të gjithë Shqiptarët kundër politikës së tmerrshme shqiptare në Maqedoni (Video)

“Do duhej të ngrihemi të gjithë Shqiptarët kundër kësaj politike të tmerrshme që po bëjnë politikanët shqiptarë në Maqedoni, të cilët po lejojnë turqizimin, sirianizimin dhe ISIS-in, vetëm për hir të votave”
Fahri Balliu (Analist dhe studiues)

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...