Published On: 4 Shtator, 2016

Të ndihemi gjithmonë krenar për NËNË TEREZËN

 

Sot është një ngjarje e jashtëzakonshme. Çfarë fati për ne… jemi dëshmitarë të Shenjtërimit të Anjezë Gonxhe Bojaxhiut-NËNË TEREZËS, i simbolit të paqës dhe bamirësisë, e cila do të shenjtërohet sot në Vatikan. Është dhuruesja më e madhe e dashurisë në botë, e kontributit të kombit shqiptar që nga kohërat më të para të krishterimit e gjer në ditët e sotme. Është vlerësim i jashtëzakonshëm që i bëhet me meritën më të plotë shqiptares që u bë me dashurinë e pakufishme të njeriut dhe besimin e pakufishëm tek Zoti dhe Krishti. Të ndihemi gjithmonë krenar ndër breza sepse po i japim botës një shenjtore që ka dimensionin e nënës, është Gruaja më e famshme e kësaj toke! Nga sot qielli flet shqip! Shënjtërimi tu bëftë dritë e veprës tënde, Ty Anjezë Gonxhe Bojaxhiu – Nënë Tereza… Amin!

Haki Latifi

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...