Published On: 29 Gusht, 2016

Të nderuar parlamentarë apo «Tradhtarë»

Nëse Anglia bëri Brexit për interesa nacionale, nëse para dy dite katër shtete si Polonia, Hungaria, Çekia dhe Sllovakia i thanë jo kancelares Merkel për kuotën (ndarjen ) e refugjatëve që BE po mundohet t’ua imponojë shteteve anëtare, pse ju duhet për hatër të BE t’i falni tokë Malit të Zi.

sef_krasniqi

Sefedin Krasniqi

Të nderuar parlamentarë të Parlamentit të Kosovës, pavarësisht cilën datë do ta votoni Demarkacionin me Malin e Zi, atë ditë me guximin apo frikën tuaj do t’ia shkruani vetit historinë. Krejt thjesht, nëse votoni për Demarkacionin e Hashim Thaçit që duke falur tokën e Kosovës Malit të Zi, po mundohet të shpëtojë të pasmet e veta dhe ta legalizojë tradhtinë, ju me dy gishtat tuaj do ta radhisni veten në kampin e tradhtarëve. Prandaj, duke qëndruar në kampin e atdhetarëve, fort dhe të palëkundur, votoni kundër Demarkacionit si i tillë siç është nënshkruar nga tradhtari Hashim Thaçi.

Dëgjoni zërin e ndërgjegjes tuaj, sepse dhe ju e dini që kufiri nuk është aty ku e ka caktuar Hashimi dhe ku po kërkon BE-ja, sepse BE-ja në të njëjtën mënyrë ka kërkuar nga Sllovenia dhe Kroacia, por edhe pse kurrë s’e kanë votuar demarkacionin mes veti, ato sot janë anëtare të BE-së. Nëse vetë shtetet anëtare të BE-së nuk po i binden më institucioneve të veta, pse Kosova që s’është anëtare fare duhet t’iu bindet.

Të nderuar parlamentarë, votoni kundër, jo për hatër të LVV-së as të AAK-së, as të Rexhep Qosjes, por votoni kundër Demarkacionit sot që ta ndalni rrjedhën e tradhtisë dhe ta shpëtoni Veriun e Kosovës apo ndoshta krejt Kosovën e cila pas Demarkacionit me Malin e Zi dhe Asociacionit të serbëve po rrëshqet kah Serbia.

Nëse votoni Demarkacionin me Malin e Zi, që ato hektarë tokë po ia dhuron BE, sepse Mali Zi ka pranuar të jetë anëtare e NATO-s, dijeni që nëse Serbia bënë të njëjtin gjest, do t’i falet krejt Kosova sikur në vitin 1945.

Kuptoni që Kumanovën nuk e ka tradhtuar vetëm Ali Ahmeti, por edhe Kosova, edhe Shqipëria edhe BE-ja, sepse të gjitha informatat i kanë pasur se Kumanova do të ndodhë, sepse i kanë nxitur vet, dhe sot të rinjtë e Kosovës po dergjen burgjeve të Makedhonisë, për ta shpëtuar Makedhoninë!

Aleancat lidhen e prishen e kufijtë mbesin. Ekzistonte dikur Pakti i Varshavës, por ku është sot? Edhe Anglia dikur ishte anëtare e BE-së, por ku është sot?

Në Francë asnjëherë s’ka ekzistuar klimë më anti BE që nga krijimi i saj.

Para dy dite katër shtete: Polonia, Hungaria, Çekia dhe Sllovakia i thanë jo kancelares Merkel për ndarjen e refugjatëve me përqindje. Madje, kryetari i Hungarisë lajmëroi ndërtimin e një rrethoje të re kundër refugjatëve edhe më të lartë se ajo që ekziston sot!

Parlamentarë të Parlamentit të Kosovës, në vend të votimit për copëtimin e mëtejmë të tokave shqiptare, votoni për prishjen e kufirit me Shqipërinë që do t’ishte hapi i parë për Bashkimin Kombëtar!

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...