Published On: 21 Shkurt, 2016

Të miratohet ligji që dënon me vdekje çdo qytetar të Kosovës që organizon akt terrorist kundër SHBA-ve

 

Atdheu dhe liria, janë mbi të gjitha(!)…

Shkruan: Bit Gecaj

Sot është 21 shkurti, Dita Ndërkombëtare e Gjuhës Amtare. Andaj unë me këtë gjuhë e këtë letër të shkurtë publike, i lutem institucioneve shtetërore te vendit tim, Kosovës, që krahas ligjit kundër terrorizmit, te marrin vendim te shpejte, për aprovimin te edhe një ligji të posaçëm qe sanksionon dhe dënon me vdekje: çdo qytetar te Kosovës, që bën, përkrah, inkurajon apo organizon çfarëdo akti terrorist kundër Shteteve të Bashkuara te Amerikës! Kujtoj se, për te çmuar e mbrojtur te pa prekur lirinë e saj, dhe miqësinë jetike me SHBA, Kosova ka obligim shtetëror, te marrë një vendim, dhe ta aprovojë si ligj te veçante ne Kushtetutën e saj.

E di, nuk e kam lehtë të propozojë diçka të tillë, si poet!!!

Me këtë letër shpreh qëndrimin se në rend të parë mendoj lirinë, demokracinë, orientimin politik, kulturore dhe interesin nacional te shqiptarëve, për shtet të sigurt dhe demokraci te zhvilluar i cili është ngushtësisht i lidhur me qëndrimin dhe përkrahjen amerikane, ndaj nesh si etni. Por edhe si popull i kontinentit qe vlerësohet si djep i kulturës botërore, ku pa dyshim, edhe ne kemi pjesën tonë të pamohueshme te kontributit. (Shqiptari.eu)

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...