Published On: 15 Qershor, 2016

Të jeshë Azem nuk është pak

Shkruan Halit Nezaj

Fytyra ma emblematike e sportit Shqiptar. Azem Maksutaj i lindur në Pozhar të Deçanit jeton në Winteturë të Zvicrës. 16 herë kampion bote në KIK-BOKS dhe TAI-BOKS, nuk ka trofe ose titull në botë që Azem Maksutaj nuk e fitoi. Azem Maksutaj i ka dhënë shumë vlerë dhe cilësi sportit botëror, por edhe kombit të vet shqiptar, ne duhet të krenohemi me të. Sukseset e tij e bëjnë të pavdekshëm në botën e sportit botëror.

 

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...