Published On: 26 Shtator, 2016

Të gjithë bashkë!

Nga Majlinda Bregu

Shqiptare, europiane, Parlament Europian, Kombet e Bashkuara, shoqeri civile, media dhe biznesi.

Sot ne diten e pare te European Summer School, iniciuar nga Keshilli Kombetar i Integrimit me bashkepunimin e Fondacionit Shoqeria e Hapur, Delegacionit te BE-se ne Tirane, si dhe College of Europe. Pjesemarrja mikse nga administrata publike, shoqeria civile, biznesi etj., e ben diskutimin te gjalle, te pazakonte dhe frytdhenes. Pas referimit tim te pare dhe atij te z.Mirel pashe se origjinaliteti ne pyetjet dhe komentet e pjesemarresve na krijoi nje skeme te munguar te realitetit shqiptar perballe procesit te hapjes se mundshme te negociatave.

Sapo kemi filluar te kontribuojme ne identifikimin dhe pergatitjen e negociatoreve te ardhshem per nje proces te gjate, kompleks dhe te pritshem, sic eshte ai i hapjes se negociatave.

# ekeminedorevete

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...