Published On: 11 Janar, 2016

Të duam, Atdhe!

Agron Zeqiraj

 

Si po jetoj pa ty Atdhe?
Si po jetoj sot, kur ty s’të kam pranë,
Si po jetoj dot pa ty, Atdhe
Pa ty, dhe pa shumë të tjerë?!

Si po jetoj pa ty Atdhe
Se dua të them së paku lamtumirë,
Si po jetoj pa ty Atdhe
Me lule te varri, pa ty të mjerë?

Si po jetoj pa ty
Pa folur gjatë me ty…
Kur neve s’na flet sot njeri
Sikur ti të ishe i ngratë.

Ti na flet neve shumë në ëndrra
Na flet, mbase çdo ditë…
Ti na flet gjithmonë, Atdhe
Se ne të duam shumë!

Agron Zeqiraj tek vendi i tragjedisë, ku humbi jetën Atdheu

Agron Zeqiraj tek vendi i tragjedisë, ku humbi jetën Atdheu

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...