Published On: 5 Gusht, 2017

Tali: Kadrush jep dorëheqje, urrejtja veç po shtohet! PDK-në e keni shndërrue në çerdhe jugonostalgjikësh!

 

Driton Tali

Hupe Kadrush, mos ha m… mo – leji kopallat!!!

Nëse Kadri Veseli nime e ka zorin e PDK-ës dhe Kosovës (funksionalizimit të institucioneve shtetërore), ai duhet m’u tërheq, me dhanë dorëheqje të parevokueshme nga PDK-ja!

Nën udhëheqjen e tij mëria e antipatia ndaj tij dhe PDK-ës është rritur dukshëm gjë që rezultoi edhe në zvogëlimin drastik të PDK-ës!

Prandaj Kadrush tërhiqu sa se ke ba hala ma m… (qysh din ti) dhe PDK-ën leja ndonji jugonostalgjiku e pinjoll titisti sepse (PDK-ën) moti e keni shndërrue në çerdhe jugonostalgjikësh! SHQIPTARI.eu

 

A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...