Published On: 11 Janar, 2016

Takim konsultativ i kryesisë së “OBKD”-së

Sot u mbajt një takim me karakter konsultativ të kryesisë së “OBKD”-së i kryesuar nga Kryetari dhe sekretari për mërgatë Arber Gashi. Në këtë takim u angazhua me anëtarët e kryesisë për përgatitjen e përbërjes së trupave punuese për të gjitha veprimtaritë publike, por edhe për të gjitha segmentet organizative të degës së “OBKD”- së.

Njëkohësisht në këtë takim u bisedua për përgatitjen e Kuvendeve zgjedhore për Forumin e Gruas dhe Forumin Rinor të “OBKD”-së. Të gjitha këto aktivitete janë në funksion të përgatitjeve të programit zgjedhorë të degës së “OBKD”-së në Republikën e Kosovës.

Bekim Baftiu, kryetar i OBKD-së në Kosovë
Organizata Balli Kombëtar Demokrat në Republikën e Kosovës

 

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...