Published On: 14 Qershor, 2017

Stuhi e jashtëzakonshme në Gjilan (Video)

  • Shi e breshër i madh ka filluar të bie gati në gjithë Kosovën.

Video më poshtë vie nga Gjilani ndërsa shi edhe më i madh po bie në Prishtinë dhe në zonat tjera të Kosovës.

Kujtojmë se muaji i kaluar është karakterizuar me mot të ndryshueshëm njejtë po vazhdon edhe muaji qershor.

Më poshtë mund ta shihni videon nga qyteti i Gjilanit.

Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...