Published On: 28 Mars, 2016

Studimi më i fundit i seksit: Kjo i ndodhë vetëm çdo të pestit çift

Sipas një hulumtimi të fundit, vetëm çdo i pesti çift bën dashuri më gjatë se 20 minuta.

Tregimet për seksin tantrik dhe paralojën maratonike për shumicën e njerëzve janë “tregime gjuetarësh”.

Kështu mezi 8 për qind të çifteve në paralojë kënaqen më gjatë se 20 minuta, ndërkaq për ta 22 për qind seksi zgjat më shumë se 20 minuta, ka treguar hulumtimi i revistës gjermane “Glamour” i bërë me më shumë se 1.000 femra.

Rreth 33 për qind të çifteve të dashuruara në paralojë “shpenzojnë” prej 5 deri në 9 minuta, ndërsa seksi mesatarisht zgjat nga 10 deri n 14 minuta, transmeton Telegrafi.

Hyrja e shkurtër në seks dhe paraloja e cila gjatë më pak se pesë minuta janë të zakonshme për 23 për qind të çifteve, ndërkaq për tetë për qind të tyre edhe vetë akti i seksit zgjat aq.

Ndonëse sipas të dhënave të anketës së Qendrës Kombëtare Amerikane për Hulumtime Shoqërore, çiftet bashkëshortore mesatarisht bëjnë dashuri 66 herë në vit.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...