Published On: 19 Shtator, 2016

Studentët mbajnë ‘orë mësimi’ para Kishës Ortodokse

Grupi i studentëve të Universitetit të Prishtinës, të quajtur “Uniteti”, në formë simbolike e kanë mbajtur një orë mësimi prej 45 minutave, duke lexuar në kampusin e UP-së, para Kishës Ortodokse serbe, e cila gjendet në këtë kampus.

Edon Zeneli nga studentët tha se sot do të lexohet 45 minuta, derisa për ditët në vazhdim do të vendoset se çfarë aksione do të bëhen.

 Aksionit iu ka bashkuar edhe prof. Bekim Lumi, i cili tha se hapësira e UP-së duhet t’i takojë vetëm studentëve dhe universitet
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...