Published On: 5 Shkurt, 2016

Statuja që dëshmon se laptopët ekzistuan edhe në lashtësi

  • Legjenda thotë se Orakulli i Delfit (një faltore greke) lidhte priftërinjtë me qenie superiore të cilët kalonin më pas në informacione të teknologjisë së avancuar.

Dhe teoricienët konspirativ pretendojnë se kjo vërtetohet me një “laptop” të kohës sonë që ndodhet në një skulpturë të lashtë greke, saktësisht 100 vjet para Krishtit.

Por, historianët thonë se skulptura është thjeshtë një grua e vdekur që “prekë kapakun e një gjoksi të cekët”, transmeton Gazeta Express.

“Nuk po them plotësisht se është një laptop i lashtë”, tha një teoricien konspirativ në një video në YouTube.

“Por, kur e shikoj skulpturën nuk mund të mendoj tjetër gjë veç se Orakulli i Delfit, i cili i lejonte priftërinjtë të lidhen me zotat dhe të marrin informacione të avancuara, mund të ketë pasur ndikim në këtë”.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...