Published On: 7 Gusht, 2016

Stafi i Speciales kompletohet në vjeshtë: Askush nga Kosova nuk mund të punësohet aty (Video)

Stafi i Dhomave të Specializuara dhe Prokurorit Special planifikohet të kompletohet gjatë vjeshtës.

Momentalisht është shpallur konkurs për përzgjedhjen e kryetarit dhe për gjyqtarë në rotacion të Dhomave të Specializuara.

Po ashtu kërkohen përkthyes të gjuhës shqipe, të gjuhës serbe, zyrtarë të financave, ekspertë të IT-së, shoferë e pozita të tjera administrative.

Kandidatet duhet të vijnë nga një shtet anëtar i BE-së, apo nga një shteti i tretë kontribuues. Ata nuk mund të jenë nga Kosova.

Konkursi do të jetë i hapur deri më 9 shtator. Këtë e konfirmon për Tribuna Channel, Zyra e Bashkimit Evropian në Kosovë.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...