Published On: 3 Shkurt, 2016

Stacioni Hapësinor i NASA-së, mund të shihet sonte nga Tirana

  • Kush ka dëshirë të shohë nga toka, stacionin hapësinor të NASA-së, këtë mund ta bëjë sonte në mbrëmje në orën 18:30 minuta nga Tirana.

Ambasada e SHBA-së në Tiranë në nje status ne rrjetin social Facebook, shkruan se disa herë në javë, Misioni i Kontrollit të Qendrës Hapësinorë Johnson të NASA-s në Houston, Teksas, përcakton mundësitë për të parë stacionin e hapësirës nga 6,700 vendndodhje kudo në botë.

“ Stacioni në hapësirë duket si avion ose si një yll i madh shndritës që lëviz në qiell, por nuk ka dritë që ndizet dhe fiket e as nuk ndryshon drejtim”, sqaron Ambasada amerikane në Tiranë.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...