Published On: 13 Qershor, 2017

SRF: Krerët e mafias në Kosovë – Azem Syla, Hashim Thaçi, Kadri Veseli dhe Xhavit Haliti (Video)

Televizioni publik zviceran SRF, dokumentar për “MAFIAN POLTIKE TE KOSOVES”.
Krerët e mafias në Kosovë: Azem Syla, Hashim Thaçi, Kadri Veseli dhe Xhavit Haliti. Fimages

 

Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...