Published On: 20 Maj, 2016

Spiunët e UDB-së dhe enveristët në diasporën shqiptare e krijuan LPK-në, e cila e rrjepi Kosovën

 

  • Enveristët e diasporës shqiptare dhe spiunët serbo-jugosllav që jetonin në Evropën Perëndimore, pasi bënë komplote ndaj LRSHJ-së e krijuan LPK-në, krijesë kryekëput e UDB-ës së Beogradit dhe filialës së saj, Sigurimit të Shtetit të Enver Hoxhës.
  • Mbeti i pa prekur Sigurimi i saj sekret. Forca këto shumë të fuqishme kur vepronin së bashku me enveristët shkurtëpamës dhe patriotë të Serbisë, që u bënë udhëheqës të SHIK-ut të LPK-PDK-së. Fatkeqësisht Kosova e çliruar në vend se të bëhet vend paqe dhe vend i sigurisë (fizike dhe shpirtërore ) për popullin e saj të shumëvuajtur, u bë vend i gazepit dhe i mjerimit.

Shefqet Jashari – Strofci

Siç dihet stalinistët e Shqipërisë, pas arritjes së marrëveshjes së Zurich-ut, kërkuan ndihmë nga Beogradi, Athina dhe mafia e kuqe ndërkombëtare, për t’ia marrë pushtetin Salih Berishës. Çakajtë e Ballkanit duke ditur se forcimi i Salih Berishës në pushtet, duke e stabilizuar Shqipërinë pas diktaturës staliniste, do të shkonte në dëmin e interesave të tyre strategjike, u treguan dorëlirë për t’i ndihmuar komunistët e Shqipërisë në synimet e tyre për të ardhur në pushtet. Fatkeqësisht edhe Salih Berisha pa vetëdije u bë anëtar i aleancës së Zurich-ut, me naivitetin e tij politik, me mosnjohjen e ligjeve ekonomike dhe me arrogancën ndaj këshillave të diplomatëve të shquar të SHBA-ve. Pra, stalinistët e Shqipërisë punuan me të gjitha forcat dhe me të gjitha mënyrat që nga pranvera e vitit 1993 deri në pranverën e vitit 1997, që i ashtuquajturi “revolucioni i vonuar demokratik” i përgatitur në detale të jetë i suksesshëm për realizimin e synimeve të tyre, që edhe një herë t’i gjuhen në shpinë Shqipërisë, për ta rrëzuar për toke që të mos ngrihet në këmbë për shumë kohë, si hakmarrje ndaj qytetarëve të saj, që me votën e tyre i lanë me “gishta në gojë”. Pra, viti 1977 për Shqipërinë dhe për shqiptarët ishte viti më tragjik pas copëtimit të Shqipërisë nga kasapët e kasaphanës së Londrës, për t’ua bërë qejfin Rusisë dhe hienave të Ballkanit. Siç e cekëm më lartë komunistët e Shqipërisë të pakënaqur me dajakun që ua dha populli në zgjedhjet e para shumëpartiake më 1990, e kërkuan dhe fituan përkrahjen e armiqve tanë shekullorë për t’i ndihmuar në mënyra të ndryshme për ta rrëzuar nga pushteti Salih Berishën dhe PDSH-në, e për ta marr pushtetin mbi shqiptarët e gjorë, por nuk e dinin të mjerët se edhe ndihëmaçarët e tyre ( serbët dhe grekët) nuk ishin pa synime. Ata ishin të vetëdijshëm se kacafytja e komunistëve me forcat demokratike, do të sjellë destabilimin e Shqipërisë, shkatërrimin e istiticioneve shtetërore dhe do të krijohen rrethanat për fillimin e një lufte civile në mes -veriut dhe jugut të Shqipërisë. Rethana këto, të përshtatshme për ndërhyrjen e Serbisë dhe Greqisë për t’i ’’mbrojtur’’ pakicat e tyre kombëtare( grekët dhe serbo-malazezët), dhe pastaj ta ndajnë Shqipërinë në mes tyre.

Siç dihet plani i parë i tyre dështoi, se i Madhi Zot, nëpërmjet fuqive të fuqishme të botës (SHBA-ve, Anglisë, Turqisë, Francës dhe Gjermanisë) nuk lejoi të futet ushtria greke në Shqipëri. Pra plani i parë dështoi, por i dyti u realizua. Shqipëria u bë koloni greke, pasojat e së cilës edhe sot dhe shumë kohë do t’i pësojë populli dhe kombi shqiptarë.

Pra Greqia në bazë të ndihmës që ua dha stalinistëve të Shqipërisë u bë zot shtëpie në Shqipëri. Po aleati i tyre Serbia që investoj 17 milionë dollarë (që dihen me fakte) për ta kallë dhe shkatërruar Shqipërinë, a thua vallë, i humbi ato investime apo realizuan përfitime të mdha?!

Siç dihet enveristët e diasporës shqiptare dhe spiunët serbo-jugosllav që jetonin në Evropën Perëndimore, pasi bënë komplote ndaj LRSHJ, krijuan LPK-në, krijesë kryekput e UDB-ës së Beogradit dhe filialës së saj, Sigurimit të Shtetit të Enver Hoxhes, që i kryen shumë punë Serbisë, nëpërmjet relizimit të marrëveshjes-aleances së Zurich-it, për ta bërë Kosovën’’djep të serbizmit’’duke ua krijuar kushtet dhe rrethanat lehtësuese për ta bërë pastrimin etnik të Kosovës. Por i Madhi Zot edhe këto plane të Serbisë i bëri pluhur e hi nëpërmjet NATO-s.

Serbia u detyrua t’i largoj trupat e saj okupuese nga Kosova, por mbeti i pa prekur Sigurimi i saj sekret. Forca këto shumë të fuqishme kur vepronin së bashku me enveristët shkurtëpamës dhe patriotë të Serbisë, që u bënë udhëheqës të SHIK-ut të LPK-PDK-së. Fatkeqësisht Kosova e çliruar në vend se të bëhet vend paqe dhe vend i sigurisë (fizike dhe shpirtërore ) për popullin e saj të shumëvuajtur, u bë vend i gazepit dhe i mjerimit. Dora kriminele e SHIK-ut të LPK-PDK-së së bashku me Sigurimin sekret serb, sipas një plani të detajuar mirë filluan ta rrjepin dhe ta shkretojnë Kosovën e mjerë dhe çdo gjë të mirë që u krijua nga inteligjencia shqiptare në institucionet e arsimit, kultures dhe të shëndetësisë. Ekipet e egzekutimit të krijuara nga SHIK-u u PDK-së së bashku me ekspert të Sigurimit serb, bënin ekzekutimin e veprimtarëve të dalluat dhe burrave të fort të Shqiptarisë, që ishin përkrahës të institucioneve të Republikës së Kosovë dhe kundërshtar politik të PDK-së dhe AAK-së.

Pasi që Dr. Mehemet Rrukiqi dëshmon se “populli është kamerë e mësheftë” nuk e shoh të udhës t’i shënoj të gjitha të zezat dhe të ligat që kjo dorë e zgjatur e Serbisë ia bënë Kosovës dhe popullit shqiptar. Por, dua t’i ceku edhe dy shërbime që ia bënë Beogradit. Me veprimtarinë kriminele që e bënë ndaj Kosovës dhe qytetarëve të saj, i vulosën të gjitha shpifjet e Beogradit se’’shqiptarët janë popull jo shtet-formues, hajna kriminelë dhe destabilizus të vendit të tyre dhe të regjionit’’.

Pasojat e realizimit të marrëveshjes së Zurich-ut po i ndien Shqipëria, Kosova dhe viset tjera shqiptare. Ato pasoja do të ndihën deri atëherë kur forcat demokratike shqiptare me punën e tyre konstruktive dhe ligjore e bëjnë atë marrëveshje dhe atë aleancë të shëmtuar të bajraktarëve të’’farës ruse’’ nanoistëve të çartur për pushtet dhe’’ pionierëve’’ të Enverit, të pa vlefshme dhe të pa fuqishme, për t’u sjell shqiptarëve dhe shqiptarisë edhe të keqen më të vogël. / FUND

janar 2014

LEXONI edhe:

http://www.shqiptari.eu/ekskluzive-vrasesi-i-dino-asanajt-deputet-i-pdk-se-e-zbulon-shqiptari-eu/

 

 

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...