Published On: 6 Shkurt, 2016

Specialja, si dështim i Kosovës: A u (keq)kuptua mesazhi i James Rubinit (Video)

  • Por, themelimi i saj vjen edhe si pasojë e moskuptimit të mesazhit të zëdhënësit të dikurshëm të Shteteve të Bashkuara të Amerikës, James Rubin.

Ai gjatë një vizite në Kosovë kishte thënë se “është koha që krahu i luftës ta kuptojnë se është mirë të largohen nga pushteti, derisa janë ende të popullarizuar”.

Sot, një mesazh i tillë, nga avokati Tomë Gashi po konsiderohet si mesazh që nuk është kuptuar.

Gashi vlerëson se Kosova është dashur para shumë kohe vetë ta themelojë një gjykatë të tillë, ashtu siç ka bërë Serbia, pa marrë parasysh se çfarë akuza dhe dënime i japin. /Tribuna Channel/

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...