Published On: 18 Shtator, 2016

Spasovski: Gjuha shqipe është e rregulluar me Kushtetutë

Për LSDM-në, Kushtetuta dhe ligjet në fuqi janë kornizë e mjaftueshme për rregullimin e përdorimit zyrtar të gjuhës shqipe, por sipas tyre këto norma juridike nuk po implementohen. Sekretari i përgjithshëm i kësaj partie, njëkohësisht ministër i brendshëm teknik, Oliver Spasovski, tha se nuk ka nevojë për ndryshimin e ligjeve dhe kushtetutës, por zbatimin e tyre.

“Çështja e gjuhës është e rregulluar me Kushtetutën e Maqedonisë dhe ligjet në fuqi, dhe kjo është kornizë e mjaftueshme, vetëm duhet të implementohet”, ka thënë Spasovski,

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...