Published On: 20 Maj, 2017

Spasov: Për 11 vite Maqedonia është qeverisur nga despoti Gruevski

Analisti Gjorgji Spasov në emisionin “Click Plus” në TV21 tha se bllokimi i procesit për formimin e qeverisë së re ka filluar të “merr frymë”. Ai Nikolla Gruevskin e quajti despot, pasi sipas tij, ka pasur pushtet të pakufizuar.

“Në Maqedoni kemi pasur situatë që për 11 vite të udhëheq një person që realisht në politik është sjellur si despot orientalist. Ai duke aplikuar të gjitha metodat e një despoti, si një bixhozçi i dehur i cili merr para hua sa herë që ka nevojë, është paraqitur si një milioner i çuditshëm i cili ka harxhuar paratë në disa monumente dhe fasada barok”, tha mes tjerash Spasov.

A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...