Published On: 16 Shkurt, 2016

Sot mund të arrestohen Jankullovska, Janakievski, Guri dhe Temelko?

Këshilli penal pritet që gjatë ditës të prononcohet në lidhje me ankimimet që ka bërë Prokuroria Speciale pasi që nuk u pranua kërkesa e saj për përcaktimin e masës së paraburgimit për asnjë nga të dyshuarit e rastit “Titanik”.

Nga Gjykata Themelore Shkupi 1 informojnë se zakonisht këshillat mblidhen pasdite dhe pritet që të sjell vendim për ankimimet që i ka dorëzuar PSP, ndërsa janë të bëjnë me ish ministrin Mile Jankievski, kryetarin e komunës së Liqenasit Edmond Temelko dhe dy persona tjerë.

Nëse Këshilli penal pranon ankesën e Prokurorisë Speciale Publike, atëherë Gordana Jankullovska, Mile Janakievski, Ismet Guri, Edmond Temelko dhe të akuzuarit tjerë, prej sot mund të arrestohen prej policisë.

Mëngjesin e sotëm deri tek Prokuroria Speciale janë dorëzuar vendimet që kanë të bëjnë me vendimet për ish ministren Jankullovska, sekretarin e përgjithshëm në Qeveri Kirill Bozhinovski dhe tre persona tjerë. Nga PSP informojnë se në afat prej 24 orëve do të ankimohen edhe për këto raste sepse është refuzuar kërkesa e tyre për paraburgim.

 

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...