Published On: 9 Shkurt, 2016

Sot mu kujtua…

 

Bit Gecaj 

 

Sot mu kujtua…

 

ai takimi i djeshëm,

që nuk prodhoi poli(e)tikë,

njerëzit që rrinin në kafe,

ata që zbritën shkallet pasta,j

i bënë kauzë llafet e mëdha,

cak atDheun e atyre që vdiqën,

 

Dhe të gjithë një ditë,

në një ditë,

thanë se prekën qiellin,

me majat e gishtërinjve,

të ringjallur se tepërmi,

vranë sërish atDheun e tyre.

 

Të nesërmen

lëshuan duart mbi kokë

mallkuan fundin e ëndrrës

gjithçka që shihej me sy,

zemër nuk kishte,

ishin ata vetë, apo

ajo që nuk duhej të ishte…!

©b.gecaj

 

PS: Të dashur politikanë shqiptarë, kërkoj ndjesë që merrem me ju e flas… Por, nuk mund të mos flas, as nuk mund të pres ndërgjegjësimin tuaj, sepse ju jeni tëpër të pafytyrë, dhe nuk ndërgjegjësoheni kurrë…!!!

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...