Debate Lajmi Levizes

Sonte përfundon rinumërimi i 115 kutive (Video)

Në Qendrën e Numërimit dhe Rezultateve, ka filluar rinumërimi i 115 kutive të votimit, përderisa nuk përjashtohet mundësia që sërish të ketë rinumërim të kutive tjera.

Rinumërimi i 115 kuti të votimit po bëhet pas vendimit të Komisionit Qendror Zgjedhor, për shkak që nuk kanë arritur të procesohen si të rregullta për shkak të mospërputhjeve të të dhënave. Kurse, javën tjetër pritet të fillojë numërimi i votave me kusht dhe atyre me postë./21Media/

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *