Published On: 26 Mars, 2016

Sonte ndërrohet ora!

Llogaritja verore e kohës në Evropë nis sonte, kur akrepat duhet të lëvizen një orë përpara.

Më saktësisht, koha në orën 02:00 do të llogaritet si 03:00.

Ora verore në Evropë do të zgjasë deri në fundjavën e fundit të muajit tetor, kur edhe nis llogaritja dimërore.

Kalimi në llogaritjen verore dhe dimërore ka nisur për herë të parë në vitin 1916, në vendet e Evropës veriore, për të kursyer energji.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...