Published On: 31 Maj, 2017

Sondazh shokues për koalicionin e LDK-së: PDK-AAK… 43%, LDK-AKR…27 % dhe VV 29 %

Një OJQ që merret me hulumtimin e opinionit publik Index-Kosova ka nxjerrë të dhëna shokuese për koalicionin e LDK-së, duke e nxjerrë atë të treten me 27 % vetëm, ndërsa koalicionin e PDK-së me 43 % dhe Vetëvendosjen e nxjerrë befasisht të dytën me 29%.

Por, të dhënat e prezantuara nga Index-Kosova nuk kanë besueshmëri të lartë bazuar në shpalljen e rezultateve në të kaluarën, që ka dalur me dallime të mëdha me rezultatin e zgjedhjeve.
Po ashtu, ky sondazh e ka marzhën e gabimit shumë të madhe, pasi me këtë tendencë thuaja pak sondazhe botohen me 3.1 %.

Por, ajo që është edhe më e pritshme për rezultate të gabueshme është se 18% e të anketuarëve kanë treguar se nuk duan ta bëjnë publike votën, dhe 15 % nuk janë të sigurt për kë do të votojnë. SHQIPTARI.eu

 

Kuvendi i Gjilanit miratoi emrimin e rrugës: "Mërgimtarët e Gjilanit" në shenjë nderimi e falënderimi për kontributin e juaj për Lirinë, Pavarësin dhe Republikën! #Mirësevini n'shpi!
A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...