Published On: 14 Mars, 2016

SOLIDARITETI, ËSHTË DHE DUHET TË MBETET VLERË TEJKOHORE!

Fadil Maloku

1.Solidariteti, si vlerë, parim, po edhe si bashkëdhimbje me; gjini, moshë, status social, vende, shtete, etni, kombe, religjione, civilizime e kultura tjera do të duhej të ishte dhe të mbetej ekskluzivisht vlerë tejkohore!

2.Vetëm duke u bashkëndjerë kështu (edhe me viktimat civile në Turqi, sikurse ato në Francë, Amerikë, etj.) në këtë ndjenjë, parim dhe vlerë, ne në fakt, vazhdojmē të bëhemi dhe të mbetemi qenie humane.

3.Ndryshe, kjo vlerë e humb kuptimin dhe cilësimin e vetë, në momentin kur fillon të “pronësohet” vetëm nga një; gjini, moshë, status social, vend, shtet, etni, komb, religjion, civilizim apo kulturë!

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...