Published On: 10 Nëntor, 2016

Sokol Zogaj: Ky është konstatimi për vdekjen e Astrit Deharit!

Drejtori i Burgjeve të Kosovës, Sokol Zogaj në emisionin “Jeta në Kosovë” ka folur për rastin e Astrit Deahrit. Ai ka thënë se për një orë ka mbetur vetëm në qeli.

“Dehari më shumë se 1 orë ka mbetur vetëm, nuk e di nëse gardiani e ka kqyrë!”, ka theksuar ai.

 “Gjetjet e Inspektoratit janë që Dehari ka mbetur vetëm në dhomë dhe pas kthimit, ata janë munduar që t’i japin ndihmën e parë. Pastaj, e kanë thirrur ambulancën dhe e kanë dërguar në spital ”, ka theksuar.

Sipas Zogajt, një javë më herët I janë bërë analizat dhe gjithçka ka qenë në rregull.

A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...