Published On: 31 Maj, 2017

Slloveni Peterle do ta udhëheqë misionin vëzhgues të BE-së në votimet e 11 qershorit

  • Bashkimi Evropian ka vendosur edhe formalisht ta dislokojë në Kosovë një mision për vëzhgimin e zgjedhjeve, ndërsa në krye të këtij misioni do të jetë deputeti i Parlamentit Evropian nga Sllovenia, Lojze Peterle, shkruan sot Koha Ditore.

Është kjo hera e tretë që Bashkimi Evropian dërgon në Kosovë një mision të tillë vëzhgues. E kishin bërë këtë në zgjedhjet lokale të vitit 2011 e më pas edhe në zgjedhjet parlamentare të vitit 2014.

Kuvendi i Gjilanit miratoi emrimin e rrugës: "Mërgimtarët e Gjilanit" në shenjë nderimi e falënderimi për kontributin e juaj për Lirinë, Pavarësin dhe Republikën! #Mirësevini n'shpi!
A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...