Published On: 25 Gusht, 2016

Skulpturat më mbresëlënëse nëpër botë (Foto)

Me siguri keni vërejtur se pothuajse çdo qytet ka skulpturat e tij kreative apo statujat, zakonisht përgjatë rrugëve ose në sheshe. Disa nga to janë pothuajse të zakonshme, por disa të tjera janë mbresëlënëse.

Përmes tyre do ju ofrojmë një shëtitje rreth botës. Disa janë të vjetra, disa janë të reja, por të gjitha janë jashtëzakonisht kreative dhe frymëzuese.

Shikoni më poshtë disa prej tyre:

 Nga Paige Bradley, në New York

2

Nga Robin Wight, në Mbretërinë e Bashkuar

3

Nga Robert Glen, Teksas

4

Nga Alexander Milov

5

Nga Lorenzo Quinn

6

Në Klaipeda, në Lituani

7

Nga Zenos Frudakis, në Pensilvani

8

Nga Onesti, në Rumani

9

Nga Michel Folon, në Itali

10

Nga Ervin Loranth Herve, në Budapest

11

Nga Jason Decaires Taylor, në Grenada

12

Nga Nazar Bilyk, në Ukrainë

13

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...