Published On: 7 Mars, 2016

Skënderbeun nuk mundën ta rrëzojnë ushtri e sulltan, e rrëzojnë dhe e pështyjnë sot shqiptarët


Lis Bukuroca

a) Serbia kriminele, u shndërrua nga viktimë me ndihmën e lopëve dhe demave politik shqiptarë.

b) Shqiptarët duhet të distancohen nga qendrat që merren me rekrutimin e shqiptarëve në Siri dhe me individ që merren me kultivimin e radikalizmit fetar. Distancim nga shkaku,jo nga pasoja.

c) Skënderbeun e gjallë nuk mundën ta rrëzojnë ushtri e sulltan, e rrëzojnë dhe e pështyjnë si përmendore shqiptarët.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...