Published On: 30 Maj, 2016

Skeletët misteriozë të njerëzve me krahë

Në bodrumin e një shtëpie të vjetër në Angli është gjetur një koleksion me skelete që ka befasuar koleksionistët.

Mes tyre ka skeletë të disa njerëzve të vegjël me krahë, të njerëzve ujq dhe të alienëve.

Koleksioni mendohet se i përket Thomas Theodore Merrylin, një aristokrat i pasur dhe biolog i viteve ‘1800.

Alex CF, që ka zbuluar koleksionin, thotë se mes tyre kishte disa krijesa si zanat, që ekzistojnë vetëm nëpër përralla.

Komentuesit thonë se janë false, megjithatë shumë interesante për t’u parë.

Bodies of strange creatures were found in a basement. Pictured - Homomimus Alatus (Common Fae)Artist Alex CFBodies of strange creatures were found in a basement. Pictured - Homomimus Alatus (Common Fae)Bodies of strange creatures were found in a basement. Pictured - Homomimus Alatus (Common Fae)Bodies of strange creatures were found in a basement. Pictured - Homomimus Alatus

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...