Published On: 25 Shtator, 2016

Skandal: Ngeli në provimet e vjeshtës, studentja kryen marrëdhënie me dekanin në zyrë (Video+18)

 

(KUJDES! PAMJE ME PËRMBAJTJE TË FORTË EROTIKE +18) Skandalet seksuale në shkolla janë shumë të përhapura, megjithëse mbahen të fshehura si nga viktima e cila bie pre për një notë kaluese, ashtu edhe nga personi që e detyron.

Megjithatë një studente në Suedi, e cila kishte ngelur në provimet e vjeshtës përfundon në zyrën e dekanit të shkollës, për të kërkuar ndihmë nga ai. Mirëpo ai duke i premtuar se do ta ndihmonte kërkon nga ajo favore seksuale.

Studentja e vënë nën presion vendos t’i bindet dekanit, për t’ia plotësuar dëshirat e tij seksuale dhe përfundon duke kryer marrëdhënie me të.

Por, ata janë filmuar nga një student më një kamera amatore, nga dritarja e zyrës së dekanit.

 

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...