Published On: 27 Prill, 2016

SKANDAL i radhës: A po i refuzohet ndihma Azem Syles nga UDB-ja Serbia!

Azem Syla gënjeu sërish, tha se do ti dorëzohej drejtësisë, por nuk ju dorëzua, tha se do ti jepte gjithëçka shtetit nëse këtë do t’ia kërkonte ligji, hotelet, banesat e çka jo, dhe tani është skutuar, jo në bir të minit, veçsë po lufton si për jetë a vdekje, që të dal disi më mirë në këtë situatë, por duket se rrathët e tij janë ngushtuar shumë.
Shqipëria nuk mund ta strehojë gjatë, madje as Fatos Klosi nuk do të mundet ti ofrojë shumë ndihmë me ish strukturat e SHIK-ut, pasi mos dorëzimi i tij me kohë e implikon Shqipërinë edhe më shumë, ndërsa Fatos Klosi e ka hallin e vet, që të shpëtojë sa më lehtë nga hetimet e Gjykatës speciale, për vrasjet politike të kryera në Shqipëri dhe të ndonjë krimi tjetër që pretendohet.

A po kërkon Azem Syla ndihmë nga Serbia, dhe bashkëpunëtorët e tij në Serbi?!
Azem Syla, thonë burimet se ka provuar që nga epror të UDB-ja serbe, të gjejë ndihmë për të shpëtuar, por ndihma i është refuzuar sepse ai ka krijuar lidhje, me grupe të rrezikshme për qeverinë e tashme, ndoshta kjo është pasojë edhe e ndryshimeve në zgjedhjet në Serbi. SHQIPTARI.EU

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...