Published On: 9 Gusht, 2016

Skandal: Historiani Llalla në listat zgjedhore të maqedonasve (Dokument)

Shkruan: Arben Llalla

Arben_Llalla

Skandalet në Maqedoni skanë të sosur, pasi më kanë shpallur disa zyrtarisht Person me Rrezikshmëri të lartë që rrezikojë integritetin dhe identitetin maqedonas, Republika e Maqedonisë më ka vjedhur emrin dhe mbiemrin duke më deklaruar prej kaq vitesh si votues në lagjet e sllavo-maqedonasve. Lista e botuar tregon qartë emrin dhe mbiemrin tim të ndryshuar datëlindjen dhe vendbanimit duke votuar prej 10 vitesh. Ky është një skandal ndërkombëtar pasi unë nuk jam shtetas i Maqedonisë, por shtetas i Republikës së Shqipërisë.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...