Published On: 13 Shkurt, 2016

Skamja e familjes Makolli: Nga myku në shtëpi, i vdiq djali tetëvjeçar (Video)

Familja 5-anëtarëshe Makolli nga Prishtina, jeton në kushte të vështira. Ata banojnë në shtëpinë e një pjesëtari të komunitetit rom. Të ftohtët dhe gjendja e rëndë sociale i shoqëron ata vit pas viti.

Nëna e tre fëmijëve, Sahadete Makolli, thotë se këto kushte kanë bërë që djali i saj tetëvjeçar kishte vdekur, ku mjekët e kishin diagnostifikuar me tumor si shkak i mykut në shtëpi.

Sahadetja thotë se përveçse vetë është e sëmurë, njëjtë vuan edhe burri i saj, i cili për më keq, nuk është i aftë për punë.

Sahadetja tregon se pa ndërprerë ka bërë kërkesa në Komunën e Prishtinës për ndihmë, por që nuk kanë ndërmarrë asgjë.

Lajmin e plote mund ta ndiqni ne video. /Gazeta Tribuna

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...