Published On: 20 Nëntor, 2016

Sisët e KËTILLA janë e kaluar?!

Pas periudhës së sisëve të mëdha në botën e kirurgjisë janë më të kërkuarat… besuat apo jo – sisët të cilat duken si të profesioniste.

Nga vitet nëntëdhjetë të shekullit të kaluar e deri tani në modë kanë qenë sisët sa më të mëdha.

Mirëpo trendët e rinj, kanë filluar edhe në kirurgjinë estetike, transmeton Telegrafi.

Një kirurg amerikan ka zbuluar që sot më së shumti kërkohen “mini bobo”, përkatësisht “mini sise”, e cila më shumë “shkon” nga ndonjë dukje atletike.

“Shumica e personave të famshëm vijnë tek ne për t’i zvogëluar sisët deri në këtë madhësi.”

Fjala është për impiante të vogla, të madhësisë së një filxhani kafeje, andaj sisët duken më të rrumbullakëta.

“Mendoj që femrat sot dëshirojnë që njerëzit rreth tyre të pyesin a kanë pasur operacione dhe që ato të mos shihen në pamje të parë”, thotë kirurgu.

 Ai thotë që nëse shikoni grupin e Miranda Kerr, Taylor Swift apo Jessica Alba, do të shihni për çka bëhet fjalë. /Telegrafi/

Paris Fashion Week SS14 - Stella McCartney - Departures Featuring: Miranda Kerr Where: Paris, France When: 30 Sep 2013 Credit: SIPA/WENN.com **Only available for publication in Germany. Not available for publication in the rest of the world.**

Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...