Published On: 6 Mars, 2016

Sinjali nacist i një komune serbe! A do të kishte guxim dikush në Izrael ta emronte një rrugë, Adolf Hitler

Agim Vuniqi

Akoma ka mbetur çeshtje e pasqaruar inciativa e kryetarit te Ranillugut per emrimin e rruges kryesore, apo afer saj me emrin e kasapit te Ballkanit Sllobodan Millosheviq, nuk di kur do te marrin guxim qeveritaret per te vepruar, pra per te parandaluar provokime te tilla, te cilat paraqesin shkelje te rende te te drejtave dhe lirive te njeriut, bile se paku ku jane veteranet e luftes/ Ky veprim eshte i njejte apo identik me rastin e Izraelit, a thua do te kishte guxim dikush ne Izrael t’ia vente emrin ndonje rruge Adolf Hitler. Ky eshte leshim i pa presedan dhe ky kryetar komune por edhe i gjithe stafi duhet te ekskomunikohet dhe t’iu nderprehet buxheti. Tash bile se paku duhet ta kuptoj qeveria c’do te thote dhenia e statusit te Zajednices, edhepse komunat me shumice serbe akoma nuk i kane pranuar ligjet e Kosoves, as simbolet e saj, apo i kane pranuar provizorisht sa per te “plackitur” xhepin e taksa pagueseve shqiptare-buxhetin e Kosoves, dhe se ne ato komuna shqiptaret jane akoma pa te drejta.. Ky ishte . Dhe kur? Incidenti kishte ndodhur nje vit me pare, ne 16 vjetorin e epopese se UCK-se, qe ishte fyerja me e rende qe i behej vendit… Nuk e di cka ka ndodhur nje vit pas, me 2016. Lidhur me kete duhet te jap pergjegje misnitria perkatese e Qeverise se Kosoves.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...