Published On: 22 Gusht, 2016

Siguria dhe stabiliteti i Kosovës, po kërcënohen seriozisht nga politikanë hajna e matrapazë!

Fadil Maloku

  1. Politikanët (qeveri dhe opozitë, pa dallim!), duke dhënë deklarime paushalle, të papërgjegjëshme dhe pa mbulesë faktike, pra, thjesht; duke gënjyer (rreth bisedimeve në Bruksel, përkrahjes së ndërkombëtarëve, shifrave të papunësisë, idesë së demarkacionit, projektit rreth asociacionit…etj.) publikun e gjerë kosovar, janë seriozisht ka e kërcnojnë sigurinë dhe stabilitetin e vendit!!
  2. Analizat tona empirike dëshmojnë se; krejt ky fenomen fund e krye mashtrues, po ndodhë, për shkak të instalimit nga ana e ndërkombëtarëve të kuadrove (në; politikë, ekonomi, administratë…) servil, konformist e poltronist. Dhe, i gjithë ky pseudoprojekt ka për qëllim; frikësimin, ngulfatjen, dhe pacifikimin deri në ekstrem të asajë që në vendet demokratike identifikohet si “gogol” i shtendërtimit.
  3. Natyrish, këtu as qytetaria s’mund të amnestohet me faktin e mospërfilljes dhe mosdemonstrimit të paknaqësisë evidente, në gjithë këtë (pa)përgjegjësi për sigurinë e vendit (si një fah tejet të rëndësishëmtë interesit kombëtar). Qytetaria, realisht “koketoi ” (si hisedare perverse!) me politikanët hajna e matrapaz(!), duke u dhënë atyre kompetenca dhe fuqi (përmes votës dhe deklarimit pro kësaj logjike!) marramendëse, por, edhe duke heshtur ndaj këtyre sjelljeve devijante!
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...