Debate Lajmi Levizes

Si u falsifikua historia dhe djepi i civilizimit sipas David Rockefellerit

Në një intervistë e cila as nuk u pohua por as nuk u demantua ndonjëherë David Rockefeller, fletë për shumë gjëra interesante. Ai flet për djepin e civilizimit botëror, falsifikimin e tij duke shpikur grekët dhe Greqinë si qytetërimin e parë në botë. Ai fletë po ashtu për rolin që kanë shërbimet sekrete dhe shoqëritë okulte në menagjimin dhe manipulimin me historinë dhe zhvillimet globale. Kurse rëndësi të veçantë në këtë intervistë i kushton Turqisë dhe rolit të saj global. Por flet edhe për sumerët dhe arianët si themelues të qytetërimit evropian

Më e rëndësishmja nga të gjitha është se turqit kanë qenë djepi i qytetërimit dhe se rrënjët e tyre rrjedhin nga Sumerët. Arsyeja e katërt unë do të ndjehen i lirë për të thënë se Turqia është vendi më i pasur në botë me minerale “bor” dhe këto miniera në të ardhmen e afërt do të jetë më e rëndësishme se nafta sot. E pesta dhe më e rëndësishmja është se turqit janë djepi i qytetërimit. Turqit 4.000 vjet para Krishtit banonin në Azinë Qendrore dhe pas fatkeqësive të mëdha u larguan nga ato zona, disa shkuan në Mesopotami, ndërsa të tjerët (Arianët) arritën përmes Rusisë që të kalojnë në Evropë. Pra, bota e sotme është pranimi i përgjithshëm i faktit se Arianėt ishin qytetërimi i parë dhe finlandezët, hungarezët dhe popujt e tjerë të Evropës origjinën e kanë nga turqit. Përveç kësaj, është shumë e mundshme që qytetërimet të Asirisë dhe Hitejtë në rajonin e Anadollit të kenë lidhje gjaku me turqit.

David Rockefeller vazhdoi me fjalimin e tij; Unë dua të zgjatem pak më shumë në Turqi për shkak se vendi ka pozitë të rëndësishme strategjike në botë dhe për këtë arsye është shumë e rëndësishme për ne. Nëse ne shikojmë në arsyet atëherë unë do të them këtë: Së pari, një pjesë e rëndësishme e rezervave ujore të shtetit të Izraelit i përket Turqisë. Një tjetër arsye është se Turqia si një vend me shumicë myslimane është pararojë e demokracisë. Në qoftë se ne duam të shkatërrojnë Islamin, atëherë ne duhet të shkojnë në Turqi. Dhe arsyeja e tretë është se Turqia është një urë në mes të Evropës dhe Azisë.

Në qoftë se ne duam të mbajmë nën kontroll naftën, gazin natyror, minerale dhe burime të tjera natyrore, atëherë ky vend duhet të jetë në posedimin tonë. Lindja e Mesme është pak a shumë në pronën tonë. Në të ardhmen e afërt Kaukazi dhe vendet e tjera të Azisë Qendrore do të fillojë që tu merret fryma nga trazirat dhe përleshjet, dhe kështu që ata do të bien në krahët tanë. Nëse turqit e këtyre shteteve do të bashkoheshin me Turqinë atëherë do të bëheshin aqë të fuqishëm dhe nuk do të ketë fuqi që do ti ndalte. Për shkak të këtij rreziku kërcënues, agjentët tanë janë vazhdimisht në gatishmëri. Po sa të vërehet se turqit po fillojnë procesin e afrimit, njerëzit tanë që janë në poste kyçe në vendet turke, reagojnë njëkohësisht për të krijuar trazira, duke i penguar ata në besimin e tyre për bashkim.

Sumerët që jetonin në Mesopotami ishin njerëzit e parë që e shpikën alfabetin, ishin të parët që për drejtësinë dhe të drejtën e popullit themeluan gjykatat, ishin njerëzit e parë që e shpikur të holla dhe mblidhjen e taksave. Shkolla e parë që hapën ata ishte shpike e tyre : Kështu, sipas historianëve dhe studiuesve, ata janë pika e fillimit të qytetërimit dhe civilizimit rrënjët e të cilit mbajnë sot turqit. Pse? Për shkak se Sumerët nuk kanë qenë popull autokton në Mesopotami; Sipas hulumtimit, ne kemi gjetur se shumë fjalë turke origjinën e kanë nga gjuha e sumerëve, kështu që kemi ardhur në përfundim se 1000 fjalë të zakonshme turke kanë rrënjë të gjuhës sumere dhe përveç kësaj, turqit përdorin edhe sot qindra e proverba e thënie që janë trashëguara dhe me origjinë nga Sumerët. Edhe sot ne shohim se turqit në flamurin e tyre si simbol kanë hënën e re që ishte symbol i sumerëve. Grekët dhe romakët kishin shumë mënyra për të përfituar nga civilizimi sumerian; për shembull, dekoret e ndërtesave dhe hyjnitë e tyre rrjedhin nga hyjnitë sumeriane.

Por, në mënyrë për të fshehur këtë civilizim 2.000 vjet para Krishtit, në fakt 1.500 vjet pas civilizimi sumerian ne kemi paraqitur civilizimin grek si qytetërimin e parë në botë. Më interesante është fakti se qytetërimi egjiptian është më I vjetër se ai grek; Por, Egjiptasit ishin vetëm 1.000 vjet pas Sumerëve arritën në nivelin e qytetërimit që mund të fillonin ndërtimin e piramidave. Po ashtu civilizimi Maya dhe Incas është 2000 vjet pas civilizimit Sumerian.

Ne nuk mund ti pranojmë turqit si djep i civilizimit e qytetërimit, në fakt, ne kemi bërë të kundërtën, trashëgiminë e tyre historike e kemi vjedhur dhe botës ia kemi paraqitur si popull barbarë, një popull që nuk e njohin të drejtën dhe drejtësinë dhe këte e kemi menaxhuar shumë mirë. Mbretërit sumerian Urukagina dhe Urnammu krijuar një popull me besim në Zot, për të rivendosur rendin dhe për të parandaluar padrejtësi themeluan ligjet, kështu që ata janë paraardhësit të sotmes, ndërsa Turqia e sotme është një komb me një besim në një Zot, por në në sajë të përpjekjeve tona duke përhapur prostitucionin, ryshfetin, korrupsionin, mashtrimin, padrejtësinë. Kështu marrja e padrejtë e aseteve solli një ndryshim të madh në shoqëri.

Në fakt, në qoftë se sot dikush e lexon librat e historisë do të shohin të vërtetën, por njeriu i sotëm ka krijuar një urrejtje për tap or edhe është krijuar bindja për të mos besuar në çdo gjë që e mëson. Edhe unë, deri në një moment besoja se Anglia ishte kombi më të civilizuar. Edhe unë nuk arrija lehtë për të ndryshuar mendje dhe nuk më pëlqente ajo ça dëgjoja dhe lexoja.

Nuk ishte e vështirë për të rrëzuar Perandorinë Osmane

E pyeta Rothschildin : “Si mund të shkatrroni vendet e botës?” Rothschild mori një qëndrim të sigurt dhe filloj filloi të fliste.

Rothschild: Unë dua të tregojë forcën tonë duke u mbështetur në shembuj nga historia; në Luftën e Parë Botërore, ne të kërkuam shkatërrimin e perandorive që ishin kundër nesh, dhe më e rëndësishmja nga të gjitha ishte për të shkatërruar dhe për të prishur Perandorinë Osmane, për të fituar kontrollin mbi rezervat e naftës në Lindjen e Mesme, dhe kështu u hap edhe rruga për krijimin e shtetit të Izraelit.

HARTA E iZRAELIT TE MADH

Harta e kufijve që synon ti ketë shteti i Izraelit

Themeluesi i shtetit të Izraelit Theodor Herzl shkoi pastaj tek Sulltan Abdulhamidi II dhe me mbështetjen financiare të familjes sonë ka ofruar para në këmbim të tokës palestineze. Por sulltani e hodhi poshtë këtë propozim. Ne nuk e kishim të vështirë për ta shkatërruar Perandorinë Osmane. Sepse sulltanët osmanë, në vend të grave turke ata martoheshin me vajza nga vendet që i kishin pushtuar dhe që ishin të nacionaliteteve tjera dhe feve të tjera.

Në haremin e Slltanit, gratë Sulltanesha kishin ndikim të madh, po ashtu në vende kuçe perms tyre vendoseshin të huajtë e jo turqit, kështu ishte lehtë për të udhëhequr politikën destruktive në vend në mënyrën se si ne kërkonim. Kurse sulltanët besonin se vendi është në duar të sigurta dhe mburreshin me madhështinë dhe kënaqësinë turke. Kështu filloi rënija e Perandorisë Osmane. Osmanët filluan të humbnin territore, pasi organizata jonë Masonike ngriti në kryengritje e rebelim popujtë që ishin nën Perandorin Osmane. Pas këtyre luftërave, ne ishim shumë afër për arritjen e qëllimit, por para nesh u shfaq një udhëheqës, i njohur si Ataturk dhe ne u detyruam që ti shtynim për një kohë tjetër planet tona. Por kjo shtyrje na ndihmojë shumë sepse forcuan dhjetëfish stabilitetin tonë financiar dhe pasurinë e industrisë së mbrojtjes. Në fund në vend të monarkisë Luftës së Parë Botërore ishte si një tezë për të marrë demokracinë si antitezë dhe sinteza e e krejt kësaj ishte lindja e komunizmit. bhmagazin.org /Përgatiti Lajm.co

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *