Published On: 25 Shtator, 2016

Si të bëhet buka bajat sërish e freskët?

ksperimentet me ushqimin janë gjëja e shkëlqyeshme, aq më parë kur ju zbulojnë mënyrat si “ta ktheni në jetë” ushqimin i cili në të kundërtën do të përfundonte në bërllok.

Artikulli ushqimor, i cili më së shpeshti hidhen poshtë është buka bajat.

Në saje të një truku të thjeshtë në kuzhinë më nuk keni nevojë që ta hidhni në bërllok, tranmseton Telegrafi.

Njomeni bukën me ujë.

Edhe pse tingëllon nga pak jonormale, mos u dekurajoni, sepse ky është vetëm hapi i parë.

Vëreni bukën nën vrushkull të ujit të ftohtë dhe prisni derisa korja të njomet.

Gjithsesi, kini kujdes që pjesa e butë e bukës të mos bëhet tepër e lagësht.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...