Published On: 7 Mars, 2016

“Si s’keni turp more?! Si s’ju vret ndërgjegjja?! More a jeni prej gjaku?”

  •  Letër e hapur Kryetarit të Komunës së Dragashit 

URIME

Salim Jenuzi dhe Drejtorit të Arsimit- Hajri Ramadani, me rastin e 7 Marsit, Ditës së Mësuesit Do të isha shumë i lumtur sikur ta dija sigurt se vertet e meritoj t’Ju uroj, Juve të dashur MËSUES ditën Tuaj të madhe, 7 MARSIN. E them këtë, i bindur se jo çdo kush meriton një gjë të tillë. Pra, jo çdo kush dhe jo të gjithë kanë moral t’Ju urojnë Juve. Letra bartë gjithçka dhe “guha ashtë tul”, prandaj ata që më së paku kanë moral t’Ju urojnë, do e bëjnë të parët. E bëjnë të parët se janë hipokrit. Të dashurit e mi! Sa herë flitet për sakrificën e mësuesve, gjithmonë mendohet për ata mësuse që kontribuan e sakrifikuan  gjat viteve të 90′. Sot, disa prej tyre janë të pa punë. Janë zëvëndësuar me langaraç të partive e me familjar të pushtetarëve. Ajo që më vije e para ndërmend të them tani është: SI S’KENI TURP MORE?! SI S’U VRET NDERGJEGJA?! MORE A JENI PREJ GJAKU? –  do pyeste A. Podrimja. Në këtët ditë të madhe feste, unë po ju sjell juve:  njerëzve të partisë e të pushteti, një fotografi të profesorti Zeni Krasniqi, që s’është i vetmi sigurisht.  Provani ta shikoni drejt në sy. Ju kolegë të tij që tani jeni bërë “të mëdhenj”, edhe ju kolegë të tij që tani  mosha biologjike e ligji thon të jeni  në pension e vazhdoni të jeni të punësuar e të merrni paga, se mëma parti ua ka mundësuar, shikojeni në sy. Mos keni frikë! S’keni arsye! Fotografija e profesor Zeni Krasniqit dhe të tjerëve si ai, nuk ju vret, mund të ju vret ndregjegjen tuaj. E meqenëse ajo ju mungon, dmth. ndergjegja, skeni pse friksoheni. Shikojeni, kënaqeni shpirtsadizmin tuaj. Z. Salim Jenuzi – Kryetar i Komunës së Dragashit, z. Hajri Ramadani – Drejtor (i denuar i Arsimit, që pa fije turpi vazhdon të jesh drjtor), ju lutem as mos festoni as mos uroni. Është hipokrizi për Zotin! p.s. Më falni mësues të dashur që nuk munda t’Ju uroj ndryshe! Paqi shëndet dhe URIME!

Selim Kryeziu- Kryetar i Degës së LDK-së- Dragash

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...