Published On: 10 Mars, 2016

Si opozita edhe gjithë atentatorët e saj, e duan një LDK të vdekur! Zgjohuni rugovian

Polemikë

Mustafë Shabani
Inderuari Mushkolaj titulli i shkrimit tuaj është bombastik dhe i njëjti u shërben partive opozitare, të cilat e duan një LDK të vdekur si dhe gjithë atyre të cilët ishin dhe mbesin kundër saj, përkundër faktitt që aktualisht gjenden në një koalicion qeveritar, tek i cili e solli dreqi dhe dreqi me dreqin mund të bashkëjetojnë derisa nuk preken interesat personale, derisa i përket elektoratit ai ishte dhe mbetet kundër këtij koalicioni LDK-së i duhen reforma rrënjësore, dhe ajo definitivisht duhet të lirohet nga klani puqist i saj, përndryshe e pate puna e partisë shtetformuese e së djathtës së mirëfilltë shqiptare, asaj shprese dhe bese të vendit. Elektorati duhet të reagojë sa më parë aq më mirë. Po nuk ndodhi reagimi i mençur, i argumentuar, i vendosur jo emocional dhe i koordinuar me kokat e saj, me përvojë, LDK-ja definitivishte do të mbarojë.
A thua cili elektor ka shpirt që të plandoset për vdekje shtëpia, e cila po digjet çdo ditë ngapak??? Unë e them asnjëri nga elektorët Rugovian, përpos atyre të cilët e kanë në mision djegien e saj, e të tillë siç shihet janë shumë në majen e saj, të cilët nuk kanë asgjë të përbashkët me filozofinë e urtë rugoviane, prandaj shkatërrimin e LDK-së e bëjnë duke koordinuar interesat e tyre meskine, me të atyre të cilët gjatë gjithë kohës ishin dhe mbesin kundërshtarët e saj, duke e shantazhuar, vrarë dhe atentuar atë hapur dhe fshehur.
Zgjohu rugovist thuaje fjelën tënde, të cilën vetëm ti mund ta artikulosh si duhet dhe si meriton edhe kërkon koha!!!

Mushkolaj: LDK e gatshme të bëjë koalicon edhe me dreqin. Përçarjet po thellohen çdo ditë e më tepër!

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...