Published On: 6 Prill, 2016

Si na përshkruajnë negativisht enciklopeditë e huaja!

 

“Shqiptarët në përgjithësi janë njerëz të moderuar në biseda dhe kursyes të mirë, por ne kemi vërtetuar se ata janë shumë dembel dhe injorantë, me mungesëë diturie”. Një fjali tjetër që kuptohet keq në perëndim është kjo: “Vjedhjet në vendet publike nuk i konsiderojnë si një turp, por vjedhjet sekrete i konsiderojnë të turpshme dhe të dënueshme” (Enciklopedi gjermane 1844-1872-Terrritoret e banuara me shqiptarë 91400 km2)

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...