Published On: 15 Mars, 2016

Si mund të qeverisësh me vendin kur nga gjykata je shpallur hajn

Agim Vuniqi

E kanë vështirë shqiptarët të jetojnë të lirë, ata iu janë adaptuar pushtimeve romake, bizantine, turke, serbe, malaziase, greke, maqedone… ata përmes pushtuesve kanë dashur ti forcojnë pozitat e tyre materiale, jo se kanë menduar ndonjëherë për çlirimin e njëmendët të vendit… ja ku jemi sot me shqiptarët, qeverisin “vojvodë”, të cilët kanë abuzuar pushtetin dhe për këtë janë dënuar nga gjykata.. merrne me mend si e justifikojnë qëndrimin në pushtet këta që duhet të jenë të pastër dhe ta zbatojnë ligjin, e shtyjnë hajnin të qëndroj akoma në pozitë, edhepse gjykata ka dhënë verdiktin për ta, ata mbahen akoma në pozite duke bërë ankimime, si mund ti lejohet dikujt që të qeverisë me vendin dhe të mirat e vendit kur nga gjykata je shpallur hajn… vet partitë politike që lënë këso njerëz njësohen me hajninë e tyre si pjesëmarrës të krimit dhe të hajnisë… vet heshtja e krimit do të thotë pjesëmarrje në të… a kanë fytyrë këta “vojvodë”.., sa për lider dhe demokrat, as që ia vlen të bisedohet.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...