Published On: 18 Maj, 2017

Si mund të kesh një biznes 70.000 dollarësh në moshën 24 vjeçare teksa udhëton nëpër botë?

 

Aileen Adalid hyri në botën e korporatave në moshën 19 vjeçare, mbas diplomimit në Universitetin e Filipineve, në degën menaxhim biznes,dhe gjithçka donte ishte një punë. Në moshën 21 vjeçare ajo e la punën në koorporatë, për të punuar në Bankën Gjermane, nga ku paguhej 300$ në muaj. Gjatë kësaj kohe, ajo vijoi të ishte koherente edhe me punë të tjera. Ajo punonte si grafiste e pavarur, web designer, dhe marketing online.

Por në vitin 2014, ajo së bashku me një mikun e saj pati idenë brilante për të krijuar një biznes online, të ngjashëm me Amazone të cilin e quajti Adalid Gear. Kompania e saj do të tregtonte produkte të shëndetshme apo aksesorë të tjerë me qendër në Belgjikë. Ajo gjithashtu rizgjoi blogun e saj nga ku publikonte aventurat në udhëtime apo një mënyrë interesante të të jetuarit.

Ajo tani fiton 5000 dollarë në muaj prej blogut të saj, Kështu ajo detyrohet të udhëtojë, për të fituar më shumë para. Historia e saj tregon që kreativiteti mund t’ju bëjë padyshim të pasur.   /Opinion.al

A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...