Published On: 13 Nëntor, 2016

SI MORE PO NA RREJNË NDËR SY?

 

Dr.Fadil Maloku

1. Në kohën e revolucionit teknologjik, të marrësh leje (pêr kod telefonik!) nga Telekomi i Serbisë, dhe tërë këtë Marrëveshje…, ta interpretosh para publikut kosovar si “fitore” e Kosovës, (si trumbetoi EDITA TAHIRI!), jo vetëm që është naivitet, por, MARRI E LLOJIT TË VETË!

2.Kjo Marrëveshje, definitivisht na rikthen kah; kontrollimi, ndikimi dhe pushtimi teknologjik serb! Që nënkupton dhe dëshmon haptazi lëndim dhe cenim të sovranitetit dhe “shtetësisë” së Kosovës?!

3.Si është e mundur që një telefonatë nga Prishtina për në Beograd, të kushtoj shumë më lirë se për Tiranë? A dona mu bashku ne me Serbi a Shqipëri? Mozamakeq, për Neve!

A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...