Published On: 24 Prill, 2016

Si do të duket bota më 2050

  • Prej vitit 2010, YouGov ka pyetur njerëz të ndryshëm nëpër botë se si mendojnë se do të duket bota deri më 2050.

Përgjigjet e tyre ishin interesante dhe ndryshonin nga vendi në vend. Çfarë është e sigurt është se bota do të pësojë ndryshim të madh deri më 2050.

Sipas përgjigjeve që YouGov nxori, bota do të përjetojë edhe një tjetër luftë botërore deri më 2050, sipas të anketuarve, transmeton Gazeta Express.

Kështu, radhitja e përgjigjeve se si do të duket bota deri më 2050 shkon kështu:

Sistemi monark në Britani do të bjerë

Shkencëtarët do të gjejnë jetë edhe diku tjetër në univers

Shumica e televizorëve do të shikohen në 3D

Do të ketë një luftë tjetër botërore

Astronautët do të shkelin në Mars

Gazetat në letër nuk do të ekzistojnë më

Do të arrihet klonimi i njerëzve

Bota do të përballet me një krizë energjetike

Kina do ta tejkalojë SHBA-në si superfuqi botërore

Një homoseksual do të jetë Kryeministër

Bota do të bëhet më e ngrohtë

Do të ekzistojë vetëm një monedhë që do të përdoret nga e gjithë bota

Shtetet anëtare të Bashkimit Evropian do të bëhen një shtet i vetëm

Do të zbulohet ilaçi i kancerit

Nuk do të prodhohen më vetura me benzinë/naftë

Paratë e letrës nuk do të ekzistojnë më, të gjitha pagesat financiare do të jenë në mënyrë elektronike

Do të ketë vaksinë kundër AIDS-it

Njerëz të zakonshëm do të udhëtojnë në gjithësi

Një grua do të bëhet Kryeministër i një shteti të fuqishëm

Prej gjërave më të besuara se do të ndodhin, ishin: astronautët do të shkelin në Mars, do të ketë një luftë tjetër botërore dhe gazetat nuk do të ekzistojnë më në versionin e tyre të letrës.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...