Published On: 26 Prill, 2017

Shyqyri Haxha trego pse e nënshkrove kontraatën e dëmshme me Z-Mobile!

Driton Tali
“Kontrata që më është sjellë mua ishte e detyruar të nënshkruhej. Isha i obliguar për ta nënshkruar”.

——————-

Z Haxha pse nuk na tregon se kush të detyroi ta nënshkruash atë kontratë aq shumë të dëmshme për PTK?

Dhe si të detyruan? Ishalla jo me kërcënim me burgim apo likuidim fizik siç bënte UDB-ja dikur!

A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...