Published On: 11 Janar, 2017

Letra e SHVL-UÇK: Ambasadës së Republikës së Francës në Shkup: Doni shpatqn apo paqen

 Exelenca e Juaj, Z-nja Laurence Auer

 Të nderuar,

“ Janë dy fuqi të vetme në botë, shpata dhe mendja. Në planin afatgjatë, gjithmonë shpata mposhtet nga mendja.“  (Napoleon Bonaparta)

Ndjehemi tepër të indinjuar me rastin e burgosjes së z. Ramush Haradinaj në Francë.

Duam të besojm që Ju dhe shteti i juaj më tepër e dëshironi paqën dhe mirqenien ndër njerëzit dhe popujt në Ballkan. Jemi të ngopur me urrejtje, fyerje dhe luftë mes vete.

Shpresojm që për hirë të stabilitetit të brishtë dhe situatës të tendosur politike edhe tek ne në Maqedoni, do të ndikoni pozitivisht në lirimin e z. Haradinaj, me të cilën do të dëshmoni dhe kontribuoni në të mirën e përgjithëshme në vend dhe rajon.

Me respekt,

SHVL-UÇK

Daim Hiseni

A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...